Afgelopen zaterdag 31 maart zijn de Gouden Regels van Devinco officieel gepresenteerd. De vertrouwenscontactpersonen Inge Smit en Gerrit Muiderman en werkgroeplid Joas Rouw hebben samen een bordje met de Gouden Regels vakkundig vastgeschroefd in de hal van het Middenvak.

De ALV heeft in december 2017 ingestemd met de benoeming van twee vertrouwenscontactpersonen, Inge Smit en Gerrit Muiderman. Voorafgaand aan deze benoeming heeft een werkgroep sociale veiligheid zich gebogen over sociale veiligheid binnen Devinco. Uit deze sessies zijn de Gouden Regels van Devinco naar voren gekomen. Joas heeft deze gepresenteerd op de ALV. Voorzitter Matthijs Rademaker heeft toen toegezegd dat deze regels zichtbaar worden gemaakt voor alle leden, maar ook bezoekers. Per slot van rekening moeten ook onze gasten zich "veilig" voelen op ons terrein.
Ook worden in elke kleedkamer bordjes geplaatst, zodat de Devinco leden en ook tegenstanders worden herinnerd aan de gedragsregels die wij als leden met elkaar hebben afgesproken.

Meer informatie over sociaal veilig Devinco staat op deze website.

 

Gouden regels Devinco bordje hal 2

 

Gouden regels Devinco Joas en Inge bordje

 

Gouden regels Devinco Joas Inge Gerrit

 

Gouden regels Devinco Matthijs met bordje

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter