Het KNKV heeft twee vacatures voor onze regio: bondsraadslid vanuit de regio Stedendriehoek en ondersteuner van kleine verenigingen. Heb jij belangstelling? Neem contact op met Matthijs Rademaker, e-mail .

 

Bondsraadslid KNKV

Er is een vacature voor een Bondsraadslid van het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV) voor iemand vanuit de regio Stedendriehoek. De voorzitter van District Oost, dhr. Joop van Essen, heeft ons hierop attent gemaakt tijdens een overleg met KVZ, Regio ‘72, Melynas en KV Apeldoorn. De Bondsraad (het “parlement” van korfballend Nederland en het hoogste orgaan van het KNKV) komt drie keer per jaar op een zaterdag bijeen. Een leuke klus om inside informatie op te doen en om invloed te hebben op de toekomst van onze sport.

 

Ondersteuner kleine verenigingen

Als tweede vraagt District Oost naar een persoon die het leuk vindt om kleine verenigingen, die het moeilijk hebben om overeind te blijven, met goede raad te ondersteunen en in een paar gesprekken een eind op weg te helpen.


Voor beide rollen geldt, dat het fijn is als je over enige bestuurlijke ervaring beschikt, opgedaan binnen of buiten de korfballerij.

Heb jij belangstelling? Neem contact op met Matthijs Rademaker, e-mail .

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter