Met een zonnetje dat door de wolken heen prikte, een veld vol enthousiaste sporters en een hoop vrolijke vrijwilligers vond afgelopen zaterdag 6 april de tweede editie van het Devinco G-korfbaltoernooi plaats. Klik hier om de foto's te bekijken die Wim Dorgelo heeft gemaakt. En lees hieronder het verslag van Karin Leferink.

 

Welkom, warming up en mooie wedstrijden

Na het welkomstwoord van voorzitter Matthijs, brachten Isa en Noa (samen met de B1) alle deelnemers in beweging. Op initiatief van onze eigen G-ploeg wensten daarna alle spelers en begeleiders elkaar een prettig toernooi. Het fluitsignaal van Sjoukje klonk door de microfoon en het toernooi kon beginnen. Zes speelrondes waarin fanatiek, maar ontzettend sportief werd gespeeld. Wat waren het mooie wedstrijden om naar te kijken! Het resultaat: 85 winnaars bij Devinco!

 

Naast de wedstrijden

Naast de wedstrijden was ook Merlijn weer aanwezig voor het gezonde tussendoortje. Met vermoeide benen werd er nog een lekkere smoothie bij elkaar gefietst. Ook bleek dat Malin, Gijs en Djurre een ongekend talent hadden voor het schminken van bijtjes, fruit en clublogo’s op armen en gezichten! Die kwamen mooi op de teamfoto terecht die Wim van alle teams heeft gemaakt.

Bij Martin, onze EHBO’er, bleef het rustig dit jaar. Om 16.45uur pakte Matthijs de microfoon weer op en kreeg elk team een dik verdiende beker. Nadat iedereen zijn herinneringsvaantje had opgehaald was het tijd voor de heerlijke daghap van Astrid.

 

Dank

Spelers en begeleiders van Devinco, CKV Albatros, KVZ, Victum, DVO, CKV Spirit en DKB: bedankt voor jullie deelname en energie.
Vrijwilligers: Zonder jullie geen toernooi. Fijn dat jullie er ook op 6 april weer wilden staan.
De Dirk Kuyt Foundation en het Fonds Gehandicaptensport: Dank voor jullie support!

 

Op naar volgend jaar!

 

Uitslag Devinco G-korfbaltoernooi

Plaats

Veld 1 / Veld 2

Veld 3

Veld 4

1

Devinco 1

Albatros 2

DVO 2

2

Victum 1

DKB 1

Spirit 2

3

KVZ 1 en Albatros 1     

Spirit 1

Devinco 3                    

4

DVO 1

Devinco 2                  

Victum 2

 

56673213 2633535766662095 1789481918966792192 o

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter