Sportshop.com is de komende 3 jaar de verenigingssponsor van Devinco. Sportshop.com de bedrijfsnaam van de huidige sponsor Korfbalshop.nl. Sportshop.com levert de komende jaren nieuwe shirts voor alle ploegen.

 

Samenwerking hoofdsponsor Korfbalshop gaat door

De afgelopen weken is Christa Top druk in onderhandeling geweest met onze hoofdsponsor. De jarenlange fijne samenwerking wordt ook de komende 3 jaar doorgezet!! We gaan niet verder als alleen hoofdsponsor voor onze selectie, maar zijn een overeenkomst voor 3 jaar aan gegaan als verenigingssponsor.
De sponsoring komt niet alleen op de pakken van onze selectie te staan, maar ook op elk wedstrijdshirt van Devinco. We breiden het pakket dus uit met de sponsoring van alle wedstrijdshirts!

 

Sportshop.com op nieuwe shirts

Devinco shirts april 2019 400pxHet bedrijf Korfbalshop.nl wordt nu onder haar huidige bedrijfsnaam Sportshop.com vermeld. Klik hier voor meer info over Sportshop.com. Dit seizoen worden alle senioren en de jeugd tot en met de C vervangen. De jongste jeugd D, E & F alsmede de G-ploegen worden over 1,5 jaar vervangen. Na ruim 6 jaar is ook het wedstrijdshirt ge-update en zal deze nieuwe lijn ook verkrijgbaar zijn in de verenigingsshop)voor de inschietshirts en de nieuwe trainingspakken.

 

Verenigingsshop Devinco: gratis verzending

Wat ook nieuw is dat alle bestellingen die gedaan worden in de verenigingsshop van Devinco voortaan GRATIS worden verstuurd.

 

Bericht over nieuwe shirts volgt

De nieuwe pakken zijn inmiddels al binnen! We verwachten de nieuwe shirts binnen 14 dagen en op tijd voor de aanvang van de competitie. Elke aanvoerder ontvangt bericht wanneer de wastas gewisseld gaat worden met de nieuwe shirts.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter