Dat moet het gevoel zijn geweest ergens vorig jaar. Wanneer dat precies was heb ik niet meer scherp. Maar op een gegeven moment heb je het gevoel dat het mooi is geweest. Iedereen kent dat gevoel wel.

Sinds mei vorig jaar ben ik voorzitter van de technische commissie (kortweg TC) en bestuurslid technische zaken. In deze blog wil ik jullie graag laten zien waar de TC voor is en wat we dan zoal doen. Voor de mensen die gewend zijn aan berichten van twitterlengte: de TC regelt alle korfbaltechnische zaken en zorgt er dus voor dat iedereen kan korfballen. Voor de mensen die nog een beetje van de oude stempel zijn zal ik dat hieronder nog eens wat verder toelichten.

Iedereen binnen Devinco heeft nog wel meer hobby’s dan alleen korfbal. Ik heb dat ook, in mijn vrije tijd ben ik graag aan het klussen en ook beroepsmatig ben ik technisch bezig.
Mijn taak binnen het bestuur zit hem dan ook voornamelijk in het beheren en onderhouden van onze accommodatie.

Eigenlijk had ik een hekel aan de start van een nieuw seizoen, toen ik vroeger nog korfbalde. De conditie was weggezakt, het lijf deed pijn na de training, en alles wat voor de zomer vanzelf ging lukte opeens niet meer. Tegelijkertijd was het ook wel mooi en vol van verwachtingen.