Dat moet het gevoel zijn geweest ergens vorig jaar. Wanneer dat precies was heb ik niet meer scherp. Maar op een gegeven moment heb je het gevoel dat het mooi is geweest. Iedereen kent dat gevoel wel.

Wim Dorgelo blog 201803Ik vind het nog wel leuk……. maar……… Precies dat gevoel overviel mij vorig jaar. Je dus niet meer op kunnen laden voor datgene waar altijd je passie heeft gelegen. Samenwerken met fantastische mensen, met hetzelfde doel; Mensen vermaken!

Als je stopt moet het ook ergens beginnen. En dat moment staat mij nog helder voor de geest. De telefoon gaat ergens in 2009. Het is Hans Albers die mij zonder omweg vraagt of ik de AC wil versterken. Het is het begin van mijn tijd als vrijwilliger bij Devinco. Waarbij ik wil aangegeven dat het niet eindigt op het moment dat je terugtreed als bestuurslid. Integendeel.

Als ik terugkijk op de laatste negen jaren vervult mij een gevoel van trots. Trots op een mooie vereniging. In de afgelopen negen jaren is er binnen de vereniging heel veel gebeurd. Korfbalpalen op nagenoeg elk schoolplein, een nieuwe kunstgrasveld, DEF-toernooi, G-korfbal, een PAF-dak, daghap, beleidsplannen en ga zo maar door. Dat niet alles zonder slag of stoot gaat, tja…..het zij zo. Maar uiteindelijk komen we er wel. Zolang we maar met elkaar in gesprek blijven gaan en ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken om ook nieuwe doelen mogelijk te maken.

De titel van deze blog “ Stop……….. En door!” is niet zomaar gekozen. Voor mij persoonlijk betekent het stoppen met de activiteitencommissie. “En door” staat voor de AC die het stokje heeft overgenomen en doorgaat met het vermaken van mensen. En dat doen ze, al zoekende naar een goede balans, goed! Dus blijf komen naar de activiteiten, want Devinco is niet alleen sportief maar ook sociaal actief!

Wie ben ik?
Tja….. Ik ben slechts één van die vele vrijwilligers die deze fantastische club draaiende houd. Ik ben niet belangrijk, wij als vrijwilligers zijn dat zeker wel. Wil jij net als ik zijn? Sluit je dan aan bij WIJ, de vrijwilligers die Devinco draaiende houden.

 

Wim Dorgelo

 

PS Jullie zijn nog lang niet van mij af ????

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter