In de heenwedstrijd tegen TOP uit Vroomsloop (de woordspeling is van Michiel) vielen twee van de onzen uit met, naar later bleek, langdurige kwetsuren: alles was vijf er dus aan gelegen om zonder schade, maar ook zonder puntverlies, het eindsignaal van onze trouwe fluitist Jeroen (A.) te halen.

Met een puntgave hattrick van onze onvolprezen Rico - binnen een kwartier tot stand gebracht - wist de midweek niet alleen de tweede helft, maar ook de hele wedstrijd te winnen. Een 0 - 2 achterstand bij rust werd met geinspireerd spel omgebogen naar een verdiende 8 - 5 overwinning tegen onze sportieve tegenstrevers uit het rustieke Wageningen.

Met een debuterende Rick in de basis maakten uw kersverse kampioenen korte metten met onze sympathieke tegenstrevers uit Nijverdal: nomen est omen zullen we maar zeggen, want nijver waren ze, maar niet op het toppunt van hun kunnen - immers, hoe anders kon het, dat wij de thuiswedstrijd pas in extremis met 13-12 naar ons toe wisten te trekken?

Vincent S gaf het voor de wedstrijd al aan: als we achter komen, BLIJVEN korfballen! Met Rick en Annick nog langs de kant - maar hun herstel verloopt voorspoedig - begon vijf kennelijk toch wat nerveus aan het duel tegen onze directe concurrent Sparta. De blauwvingers waren op schot: binnen de kortste keren was het niet minder dan 0-4...en toen GINGEN we korfballen.