Zum Tode betrübt und dann himmelhoch jauchzend. De Midweek zou het even doen tegen Duko - en was het kampioenschap een feit. Na een flitsende start en een 0-2 voorsprong als gevolg werden we echter in no time zoekgespeeld.

Met een 1-1 in de tweede helft sleepten onze midwekers, aangevuld met Erwin en Matthijs, twee punten uit een belangrijke pot tegen concurrent Wageningen. Goed, we misten een paar kansen, maar we gaven er weinig weg - en dan win je als je er in helft één genoeg hebt ingegooid.

Voor niets en niemand bang, zelfs voor de weergoden niet, togen onze vijfjes naar een werkelijk prachtige nieuwe kunstgrasaccommodatie in het pittoreske Zelhem. Niet alleen letterlijk stapelden de donderwolken zich op boven de lichtblauwe equipe.

 De koperen ploert brandde nog vol aan het zwerk, toen vijf om half zes mocht aantreden tegen onze evenknieën uit Zutphen. De wedstrijd die je wist dat zo komen, nadat het eerste verdienstelijk had gewonnen in het voorprogramma en het publiek liet genieten van twee applauswissels.