De korfbaldag van zaterdag 1 juni stond in het teken van afscheid nemen. Van het thuispubliek wel te verstaan, want voor het eerste met drie afscheidnemende toppers rest nog één wedstrijd. En dat is geen onbelangrijke. Bij winst is promotie naar de tweede klasse een feit. Om welke toppers gaat het dan.....


Karin Leferink gaat Devinco verlaten met een schat aan ervaring en keert terug bij de jeugdliefde SEV. We gaan Karin zeker missen. De creativiteit, organisatie en frisse inbreng bij o.a. het G-toernooi.


Trainer Pieter Bouwma neemt een jaar sabbatical en gaat genieten van zijn opgroeiende spruit! We zijn dankbaar dat Pieter Devinco heeft gebracht waar ze nu staan. Met wisselend succes een tweede klasser in de zaal en op de valreep mogelijk een promotie naar de tweede klasse op het veld. Mede dankzij Pieter staat Devinco weer op de korfbalkaart!


En last but not least: Ellen Stam draagt na 10 jaar Devinco 1 het stokje over aan haar opvolgster...... Ellen, de gifkikker, de pitbull maar bovenal een topper. De duels niet schuwend en onder Pieter gegroeid als aanvoerder. Waar nodig hard, waar nodig bemoedigend. We hebben van je genoten! Dankjewel Ellen voor al die mooie jaren.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter