Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar heeft Devinco de Kangoeroe Klup op de zaterdagochtend.

 

Wat is de Kangoeroe Klup?

Met sport- en spelactiviteiten willen wij zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met sport. Dat doen we uiteraard met een vette knipoog naar het korfbal. De begeleiders van Devinco organiseren elke zaterdag allerlei leuke spelletjes met ballen en andere spelmaterialen voor de kinderen. Zo leren ze gooien, vangen, rennen, springen, samenspelen en ook al schieten op een korf.
De korfbalbond KNKV heeft ook een speciale website voor de Kangoeroe Klup.

 

Waarom de Kangoeroe Klup?

De naam 'Kangoeroe Klup' is gekozen, omdat de kangoeroe veel vaardigheden heeft die horen bij de korfbalsport. Denk aan snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Ook heeft de kangoeroe een buidel, die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is als een buidel: een veilige en warme plaats voor de jongste leden!

 

Praktische informatie

In het najaar en voorjaar komt de Kangoeroe Klup op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur bij elkaar, buiten op het Devinco-veld, sportpark Rielerenk.
In de wintermaanden  (van eind oktober t/m maart) is de Kangoeroe Klup binnen, op de zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur in Sporthal Keizerslanden.Dit is vaak tegelijk met de wedstrijd van de F-jes, de jongste teams in de korfbalcompetitie.

Het Kangoeroe Klup lidmaatschap is € 5,10 per maand. Daarnaast betaalt elk lid € 19,50 per jaar.

Het team van begeleiders bestaat uit: Matilde Verhagen, Youri Bos, Matthias Agema, Sonnie Mars en Karien Flinkert. Zij zorgen per toerbeurt met zijn tweeën voor de begeleiding. Carjanne Meijer coördineert de Kangoeroe Klup namens de Technische Commissie.

 

Meer informatie?

Stuur een mail naar .

Kangoeroe Klup Logo verkleind

Kangoeroe Klup SpurtKangoeroe Klup ScoroKangoeroe Klup JumperKangoeroe Klup Funny