Voor 30+’ers die niet willen deelnemen aan de korfbalcompetitie, maar wel graag sportief bezig willen zijn, heeft Devinco het sport- en beweegprogramma KombiFit.

 

Wat is KombiFit?

kombifit logo rechthoek lang transparantHet aanbod is gericht op sporters/niet-sporters vanaf een jaar of 30, maar daar zijn we niet strikt in. Iedereen is welkom. Dat geldt zeker voor de ouders van onze jeugdleden! KombiFit staat voor samen gezellig sporten. Niet alleen korfbal, ook andere sporten komen tijdens deze sportavonden aan bod. We stemmen het programma af op de behoeften van de deelnemers.
KombiFit is opgezet in samenwerking met de korfbalbond KNKV. Devinco heeft allerlei nieuwe sportmaterialen, zoals speedminton (een vorm van badminton), knotshockey met doeltjes, een volleybalnet, een trim-fitness-parcours en zo nog wat meer. Verschillende andere sporten zijn ook onderdeel van het programma: bowls, frisbee, atletiek, tjoekbal.

 

Praktische informatie

KombFit is in het zaalseizoen (november t/m maart) in een sportzaal.
In het najaar en het voorjaar, tijdens het veldseizoen van het korfbal, vinden de trainingen plaats op de woensdagavond 19.30 tot 21.00 uur bij Devinco op sportpark Rielerenk.
Lekker sporten in een ongedwongen sfeer? Meld je aan bij Anne van der Spek of op   en doe mee!

 

Reportage Deventer RTV

Als je een indruk wilt krijgen: klik hier en bekijk de reportage die Deventer RTV op 14 mei 2012 heeft uitgezonden over Kombifit, in de serie Deventer in Beweging.