Info wedstrijdprogramma

Actueel programma en info wedstrijden op website

Alle informatie over het wedstrijdprogramma vind je op deze website: aanvangstijden, scheidsrechters, locaties, vertrektijden en rijders. Kijk voor alle actuele info bij het wedstrijdprogramma. Het wedstrijdsecretariaat communiceert ook via de mail wijzigingen en andere belangrijke zaken.
TIP: klik op de naam van je favoriete team in het wedstrijdprogramma op de website en je krijgt een overzicht van alle wedstrijden die dit team speelt.

Je kunt het actuele voorjaarsprogramma downloaden als pdf. Helaas staan daarin de zaaldiensten niet. Die vind je kun apart in pdf downloaden (per 3 november 2017). Ook staan de zaaldiensten op deze website onder 'Competitie'.

Bedenk wel dat het wedstrijdprogramma en andere gegevens steeds kunnen veranderen.  Check dus regelmatig de e-mailberichten van Devinco, de website en/of de KNKV-app.

 

Fair Play: iedereen bedankt de scheidsrechter

Bij korfbal hoort fair play. Devinco staat voor een sportief en veilig sportklimaatair. Onderdeel daarvan is dat wij onze tegenstanders voor en na de wedstrijd een hand geven. Bij Devinco geven alle spelers na de wedstrijd ook de scheidsrechter een hand, om hem of haar te bedanken voor de wedstrijd. Op deze manier dragen wij niet alleen bij aan Fair Play, maar houden we ook onze scheidsrechters gemotiveerd.

 

Wedstrijdformulieren

Alle ploegen handelen het wedstrijdformulier digitaal af in de KNKV-wedstrijdapp.

 

Afzeggen

Senioren zeggen af bij hun aanvoerder. De jeugd meldt zich af bij de coach. Aanvoerders en coachen regelen zelf de nodige vervanging in overleg met de collega trainers/coaches en/of aanvoerders. Bij problemen kun je altijd bij de Technische Commissie terecht. Voor vervanging van rijden en fluiten moet je zelf zorgen.

 

Vervoer

Alle rijders krijgen op de maandag vóór de wedstrijd een herinneringsmail. Het vervoer voor de senioren en de G-ploegen wordt geregeld door de coaches/aanvoerders. De teams vertrekken vanaf sporthal Keizerslanden.

 

Scheidsrechters en vervanging

Als je moet fluiten krijg je op de maandag voor de wedstrijd een herinneringsmail. Als je een wedstrijd echt niet kunt fluiten, dan zorg je zelf voor vervanging. Meld dit wel bij het juiste wedstrijdsecretariaat en bij Vincent Smit, de scheidsrechtercoördinator. Misschien zijn er wijzigingen in het wedstrijdprogramma. Bovendien willen we de herinneringsmail graag naar de juiste persoon sturen.
TIP voor scheidsrechters: klik op je naam in het wedstrijdprogramma op de website en je krijgt een overzicht van alle wedstrijden die je fluit.

 

Teamouders bij jeugdteams

Bij elk jeugdteam is er naast de trainer(s) een teamouder. De teamouder ontlast de trainer door het regelen van allerlei organisatorische zaken. Hij/zij vormt met de trainers een team om de jeugdploeg samen nog beter te kunnen begeleiden.

 

Zaaldiensten

Het rooster voor de zaaldiensten staat op deze website bij de wedstrijdinfo en apart bij zaaldiensten (onder Competitie). Bij de jeugd t/m de B doen de ouders de zaaldienst. Vanaf de A moeten de spelers zelf zaaldienst draaien. Kijk onder de tab Taken zaaldienst voor wat je allemaal moet doen als je zaalwacht hebt.
Als je een zaaldienst ruilt, geef je dat door aan het (juiste) wedstrijdsecretariaat? Dan kunnen we de gegevens op de site actueel houden en de herinneringsmailing op de maandag aan de juiste personen versturen.

 

Contactpersonen Wedstrijdsecretariaat en TC

Zie voor de contactpersonen bij Contact onder de tab Wedstrijdsecr. & TC