Info wedstrijdprogramma

Actueel programma en info wedstrijden op website

Alle informatie over het wedstrijdprogramma vind je op deze website: aanvangstijden, scheidsrechters, locaties, vertrektijden en rijders. Kijk voor alle actuele info bij het wedstrijdprogramma. Het wedstrijdsecretariaat communiceert ook via de mail wijzigingen en andere belangrijke zaken.

Je kunt ook zelf het actuele voorjaarsprogramma downloaden als pdf. Voor een pdf met het voorjaarsprogramma per 29 augustus 2017: klik hier.
Let op: de indeling van scheidsrechters kan nog veranderen, omdat de definitieve teamindeling nog niet bekend was.

 

Fair Play: iedereen bedankt de scheidsrechter

Fair Play is het eerlijk en sportief spelen van een spel, oftewel sportiviteit. Onderdeel daarvan is dat wij onze tegenstanders voor en na de wedstrijd een hand geven. Bij Devinco geven alle spelers ook de scheidsrechter na de wedstrijd een hand, om hem/haar te bedanken voor de wedstrijd. Op deze manier willen wij niet alleen bijdragen aan Fair Play, maar ook onze scheidsrechters gemotiveerd houden.

 

Vervoer

Alle rijders krijgen op de maandag vóór de wedstrijd een herinneringsmail. Het vervoer voor de senioren en de G-ploegen wordt geregeld door de coaches/aanvoerders. De teams vertrekken van het Devinco-veld op de sportpark De Rielerenk.

 

Wedstrijdformulieren

Alle ploegen handelen het wedstrijdformulier digitaal af in de nieuwe KNKV-wedstrijdapp. 

 

Afzeggen en vervanging regelen

Senioren zeggen af bij hun aanvoerder. De jeugd meldt zich af bij de coach. Aanvoerders en coachen regelen zelf de nodige vervanging in overleg met de collega trainers/coaches en/of aanvoerders. Bij problemen kun je altijd bij de Technische Commissie terecht. Voor vervanging van rijden en fluiten moet je zelf zorgen.

 

Vervanging scheidsrechters

Let op: de indeling van scheidsrechters kan nog veranderen, omdat de definitieve teamindeling nog niet bekend was.

Als je moet fluiten krijg je op de maandag voor de wedstrijd een herinneringsmail. Als je een wedstrijd echt niet kunt fluiten, dan zorg je zelf voor vervanging. Meld dit wel bij het juiste wedstrijdsecretariaat en Vincent Smit (scheidsrechtercoördinator). Misschien zijn er wijzigingen in het wedstrijdprogramma. Bovendien willen we de herinneringsmail graag naar de juiste persoon sturen.

 

Kantinedienst

Het rooster voor de kantinediensten staat op de website (onder ’Competitie’). Als je bent ingeroosterd, krijg je op de maandag vóór de dienst een herinneringsmail.

Als je niet kunt, zorg je zelf voor vervanging. Meld dit wel aan de kantinecommissie, bij Astrid Dorgelo of per mail aan . Dan weet de kantinecommissie wie er komt en kunnen we de herinneringsmail naar de juiste persoon sturen.

 

Contactpersonen Wedstrijdsecretariaat en TC

Zie voor de contactpersonen bij Contact onder de tab Wedstrijdsecr. & TC