Info wedstrijdprogramma

Actueel programma en info wedstrijden op website

Alle informatie over het wedstrijdprogramma vind je op deze website: aanvangstijden, scheidsrechters, locaties, vertrektijden en rijders. Kijk voor alle actuele info bij het wedstrijdprogramma. Het wedstrijdsecretariaat communiceert ook via de mail wijzigingen en andere belangrijke zaken.
TIP: klik op de naam van je favoriete team in het wedstrijdprogramma op de website en je krijgt een overzicht van alle wedstrijden die dit team speelt.

Je kunt het actuele voorjaarsprogramma downloaden als pdf. Ook kun je hier een pdf-bestand met het programma per 23 maart 2018 downloaden. De kantinediensten staan niet in de pdf. Die vind je kun  vinden op deze website onder 'Competitie'.

Bedenk wel dat het wedstrijdprogramma en andere gegevens steeds kunnen veranderen.  Check dus regelmatig de e-mailberichten van Devinco, de website en/of de KNKV-app.

 

KNKV wedstrijdapp

De korfbalbond heeft een wedstrijdapp. Als je hem nog niet hebt, download hem dan snel, zeker als je coach of scheidsrechter bent. In de app kun je checken waar je komend weekend moet spelen, of waar je moet zijn om je favoriete team aan te moedigen. Als aanvoerder of coach moet je je team klaarzetten voor de scheidsrechter.

Je vindt de nieuwe wedstrijd-app in de Play Store (Android) en de App Store (iOS). Gebruik bij het registreren het e-mailadres dat je ook aan Devinco hebt doorgegeven. Zo nodig kun je dit navragen of laten aanpassen via .

 

Fair Play: iedereen bedankt de scheidsrechter

Bij korfbal hoort fair play. Devinco staat voor een sportief en veilig sportklimaat. Onderdeel daarvan is dat wij onze tegenstanders voor en na de wedstrijd een hand geven. Bij Devinco geven alle spelers na de wedstrijd ook de scheidsrechter een hand, om hem of haar te bedanken voor de wedstrijd. Op deze manier dragen wij niet alleen bij aan Fair Play, maar houden we ook onze scheidsrechters gemotiveerd.

 

Wedstrijdformulieren

Alle ploegen handelen het wedstrijdformulier digitaal af in de KNKV-wedstrijdapp.

 

Afzeggen

Senioren zeggen af bij hun aanvoerder. De jeugd meldt zich af bij de coach. Aanvoerders en coachen regelen zelf de nodige vervanging in overleg met de collega trainers/coaches en/of aanvoerders. Bij problemen kun je altijd bij de Technische Commissie terecht. Voor vervanging van rijden en fluiten moet je zelf zorgen.

 

Vervoer

Alle rijders krijgen op de maandag vóór de wedstrijd een herinneringsmail. Het vervoer voor de senioren en de G-ploegen wordt geregeld door de coaches/aanvoerders. De teams vertrekken vanaf het Devinco-veld op sportpark De Rielerenk.

 

Scheidsrechters en vervanging

Als je moet fluiten krijg je op de maandag voor de wedstrijd een herinneringsmail. Als je een wedstrijd echt niet kunt fluiten, dan zorg je zelf voor vervanging. Meld dit wel bij het juiste wedstrijdsecretariaat en bij Vincent Smit, de scheidsrechtercoördinator. Misschien zijn er wijzigingen in het wedstrijdprogramma. Bovendien willen we de herinneringsmail graag naar de juiste persoon sturen.
TIP voor scheidsrechters: klik op je naam in het wedstrijdprogramma op de website en je krijgt een overzicht van alle wedstrijden die je fluit.

 

Teamouders bij jeugdteams

Bij elk jeugdteam is er naast de trainer(s) een teamouder. De teamouder ontlast de trainer door het regelen van allerlei organisatorische zaken. Hij/zij vormt met de trainers een team om de jeugdploeg samen nog beter te kunnen begeleiden.

 

Kantinedienst

Het rooster voor de kantinediensten staat op de website (onder ’Competitie’). Als je bent ingeroosterd, krijg je op de maandag vóór de dienst een herinneringsmail.

Als je niet kunt, zorg je zelf voor vervanging. Meld dit wel aan de kantinecommissie, bij Astrid Dorgelo of per mail aan . Dan weet de kantinecommissie wie er komt en kunnen we de herinneringsmail naar de juiste persoon sturen.

 

Contactpersonen Wedstrijdsecretariaat en TC

Kijk voor de contactpersonen bij Contact onder de tab Wedstrijdsecr. & TC