Informatie over wedstrijden, scheidsrechters, vervoer, teamouders en bardiensten

 

Actueel wedstrijdprogramma op website en in KNKV-app

Informatie over het wedstrijdprogramma vind je op deze website: de aanvangstijden, scheidsrechters en locaties. Actuele info staat ook in de KNKV-app.

Let op: het wedstrijdprogramma en andere gegevens kunnen steeds veranderen. Check dus regelmatig de e-mailberichten van Devinco, de website en/of de KNKV-app.

 

Vervoer

Vanaf dit seizoen regelen de teamouders het vervoer voor de jeugdteams. Dit wordt via de team-app gedeeld. Elke teamouder maakt voor zijn/haar team in de veldcompetitie een schema voor:

  • het vervoer naar uitwedstrijden (rijders en vertrektijden),
  • het wassen van de shirts..

De seniorenploegen en de G-teams regelen ook zelf het vervoer.

We vertrekken naar de uitwedstrijden van het veld van Devinco op sportpark De Rielerenk.

 

Bardiensten

Het de kantinecommissie heeft alle mensen geïnformeerd die bardiensten draaien op doodeweekse (trainings)avonden.

Voor de bardiensten op de zaterdag zijn vanaf het voorjaar 2019 geen personen ingedeeld maar teams. De kantinecommissie heeft een rooster gemaakt voor wanneer welk team voor de barbezetting zorgt. Klik hier voor het roosterLINK. In de bardienst nieuwe stijl:

  • maakt ieder team vanaf de A1 zelf een schema wie er dan bardiensten draaien;
  • staan per team er steeds meestal drie en soms twee personen: zie het schema.

Als je niet kunt, zorg je zelf voor vervanging. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Astrid Dorgelo of per mail aan .

 

KNKV wedstrijdapp

De korfbalbond heeft een wedstrijdapp. In de app kun je checken waar je komend weekend moet spelen, of waar je moet zijn om je favoriete team aan te moedigen. Als aanvoerder of coach moet je je team in de app klaarzetten voor de scheidsrechter. Alle ploegen handelen het wedstrijdformulier digitaal af in de KNKV-wedstrijdapp.Ook deelt de teamouders in de app de schema's voor vervoer, wassen en zaaldiensten.

Je kunt de KNKV wedstrijd-app downloaden in de Play Store (Android) en de App Store (iOS). Gebruik bij het registreren het e-mailadres dat je ook aan Devinco hebt doorgegeven. Zo nodig kun je dit navragen of laten aanpassen via .

 

Fair Play: iedereen bedankt de scheidsrechter

Bij korfbal hoort fair play. Devinco staat voor een sportief en veilig sportklimaat. Onderdeel daarvan is dat wij onze tegenstanders voor en na de wedstrijd een hand geven. Bij Devinco geven alle spelers ook de scheidsrechter een hand na de wedstrijd, om hem of haar te bedanken voor de wedstrijd. Op deze manier dragen wij niet alleen bij aan Fair Play, maar houden we ook onze scheidsrechters gemotiveerd.

 

Afzeggen

Senioren zeggen af bij hun aanvoerder. De jeugd meldt zich af bij de coach. Aanvoerders en coachen regelen zelf de nodige vervanging in overleg met de collega trainers/coaches en/of aanvoerders. Bij problemen kun je altijd bij de Technische Commissie terecht. Voor vervanging van rijden en fluiten moet je zelf zorgen.

 

Scheidsrechters en vervanging

In het wedstrijdprogramma op de website en in de je KNKV-app zie je wanneer je een wedstrijd fluit. Als je een wedstrijd echt niet kunt fluiten, dan zorg je zelf voor vervanging uit je eigen team. Meld dit wel bij het juiste wedstrijdsecretariaat en bij Vincent Smit, de scheidsrechterco├Ârdinator. Wij willen graag weten wie er komt fluiten en misschien zijn er wijzigingen in het wedstrijdprogramma.

 

Teamouders bij jeugdteams

Bij elk jeugdteam is er naast de trainer(s) een teamouder. De teamouder ontlast de trainer door het regelen van allerlei organisatorische niet-korfbalzaken. Hij/zij vormt met de trainers een team om de jeugdploeg samen nog beter te kunnen begeleiden. De teamouder regelt o.a. het vervoer (zie hierboven).

 

Contactpersonen Wedstrijdsecretariaat en TC

Kijk voor de contactpersonen bij Contact onder de tab Wedstrijdsecr. & TC