Informatie over wedstrijden, scheidsrechters, vervoer en kantinediensten

 

Aanloopproblemen nieuw systeem

De competitie is begonnen op 8 september. Je bent gewend dat je alle informatie over wedstrijden, scheidsrechters, vervoer en kantinediensten vindt op de website. De eerste weken vand e competitie is dat nog niet helemaal in orde. We stappen over naar een ander systeem voor de wedstrijdinformatie, Sportlink. We zitten nog in de inwerkperiode. In de loop van september hopen we de kinderziektes te overwinnen.

 

Waar vind je de informatie?

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt. Klik op de links om te kijken op de website of om de overzichten te downloaden!

Let op: bedenk wel dat het wedstrijdprogramma en andere gegevens steeds kunnen veranderen. Latere veranderingen staan niet in de gemaakte schema's. Check dus regelmatig de e-mailberichten van Devinco, de website en/of de KNKV-app.

 

KNKV wedstrijdapp

De korfbalbond heeft een wedstrijdapp. In de app kun je checken waar je komend weekend moet spelen, of waar je moet zijn om je favoriete team aan te moedigen. Als aanvoerder of coach moet je je team klaarzetten voor de scheidsrechter.

Je vindt de nieuwe wedstrijd-app in de Play Store (Android) en de App Store (iOS). Gebruik bij het registreren het e-mailadres dat je ook aan Devinco hebt doorgegeven. Zo nodig kun je dit navragen of laten aanpassen via .

 

Fair Play: iedereen bedankt de scheidsrechter

Bij korfbal hoort fair play. Devinco staat voor een sportief en veilig sportklimaat. Onderdeel daarvan is dat wij onze tegenstanders voor en na de wedstrijd een hand geven. Bij Devinco geven alle spelers ook de scheidsrechter een hand na de wedstrijd, om hem of haar te bedanken voor de wedstrijd. Op deze manier dragen wij niet alleen bij aan Fair Play, maar houden we ook onze scheidsrechters gemotiveerd.

 

Afzeggen

Senioren zeggen af bij hun aanvoerder. De jeugd meldt zich af bij de coach. Aanvoerders en coachen regelen zelf de nodige vervanging in overleg met de collega trainers/coaches en/of aanvoerders. Bij problemen kun je altijd bij de Technische Commissie terecht. Voor vervanging van rijden en fluiten moet je zelf zorgen.

 

Vervoer

Het vervoer voor de senioren en de G-ploegen wordt geregeld door de coaches/aanvoerders. Voor de jeugdteams is er (tijdelijk) een apart overzicht van de rijders. De teams vertrekken vanaf het Devinco-veld op sportpark De Rielerenk.

 

Scheidsrechters en vervanging

Voor de scheidsrechters is er (tijdelijk) een apart overzicht van de te fluiten wedstrijden.  Als je een wedstrijd echt niet kunt fluiten, dan zorg je zelf voor vervanging. Meld dit wel bij het juiste wedstrijdsecretariaat en bij Vincent Smit, de scheidsrechtercoördinator. Misschien zijn er wijzigingen in het wedstrijdprogramma.

 

Teamouders bij jeugdteams

Bij elk jeugdteam is er naast de trainer(s) een teamouder. De teamouder ontlast de trainer door het regelen van allerlei organisatorische niet-korfbalzaken. Hij/zij vormt met de trainers een team om de jeugdploeg samen nog beter te kunnen begeleiden.

 

Kantinedienst

Het de kantinecommissie heeft alle mensen die kantindiensten draaien geïnformeerd. Het rooster voor de trainingsavonden kun je hier downloaden. Het rooster voor de kantinediensten op de wedstrijddagen kun je hier downloaden.  

Als je niet kunt, zorg je zelf voor vervanging. Meld dit wel aan de kantinecommissie, bij Astrid Dorgelo of per mail aan . Dan weet de kantinecommissie wie er komt.

 

Contactpersonen Wedstrijdsecretariaat en TC

Kijk voor de contactpersonen bij Contact onder de tab Wedstrijdsecr. & TC