Voor niets en niemand bang, zelfs voor de weergoden niet, togen onze vijfjes naar een werkelijk prachtige nieuwe kunstgrasaccommodatie in het pittoreske Zelhem. Niet alleen letterlijk stapelden de donderwolken zich op boven de lichtblauwe equipe.

 

Na een 5-1 achterstand en een 6-3 bij de thee gebeurde het: Karien kreeg vleugels. Een onzachte aanraking met haar tegenstandster van Slim en Vrolijk, en vervolgens met de aardkloot, niet geheel naar Karienā€˜s tevredenheid beoordeeld door de scheids, Inspireerde haar tot bijna onaardse daden.

Als was zij Johan Cruijff zelf, zo stelde zij haar medespelers in staat tot een aantal scores, van welke met name die van Gijs en Monica eervolle vermelding in verdienen. Zo eindigde de wedstrijd met een 7-9 overwinning en mag Regio zich nu stukbijten op de taaie, maar sportieve ploeg uit de Achterhoek.

En Karien? Zij mocht later die avond aan de slag met potten en pannen, om daarmee het hemelwater op te vangen, dat het lekkende dak van haar bovenwoning in de binnenstad als een welverdiende verfrissing met liters tegelijk naar binnen liet...dank aan onze invallers Marjet, Erika en Gijs!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter