Zum Tode betrübt und dann himmelhoch jauchzend. De Midweek zou het even doen tegen Duko - en was het kampioenschap een feit. Na een flitsende start en een 0-2 voorsprong als gevolg werden we echter in no time zoekgespeeld.

 

10-4 stond het bij rust en in helft twee kwakten de Duivenezen er nog vier in... opmerkelijk was dat een heer verantwoordelijk was voor maar liefst 10 treffers! Deze man veroorloofde zich een paar showballetjes achter zijn rug langs. Het bleek echter niet slim om dit bij zijn eigen paal te doen met Rien in de buurt: Rien, lichtelijk geïrriteerd, pakt bal en legt hem erin. Matthijs, als invaller mee, gaf de beste man ter hoogte van de middellijn daarna een koekje van eigen deeg.

Ondertussen scoorden wij vrolijk mee en op slag van het eindsignaal maakte paniek zich meester van onze sportieve tegenstrevers: de marge was verkleind ot twee. Helaas, afgelopen was het en onze kampioenskans verkeken. Verdriet! Totdat bleek dat concurrent Wageningen zich verslikt had in de Zwaluwen, hetgeen de lichtblauwen aanleiding gaf op de rafels te dansen in de DUKO kantine: kampioenen!! Poe poe nou nou tut tut, was het passende commentaar van Marcel....

 

Regenboog fleurt kampioenswedstrijd Midweek op

DevincoMW bij DUKO 12juni2019 regenboog

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter